Mijn herstelverhaal in noten

In de beginfase raakte het nummer van MEAU mij diep. Het leek wel alsof MEAU het speciaal voor mij zong, als een muzikale reflectie van mijn verhaal. Hoewel het niet altijd vreugde bracht, overheerste vaak verdriet, gaf juist die herkenning in de muziek troost. Dankjewel, MEAU, voor dit nummer.

Verderop kreeg ik ademruimte en hernieuwde energie. Rachel Platten’s “Fight Song” werd mijn anthem. Met soms een traan voelde ik de vechtlust en kracht. Dit nummer herinnerde me eraan dat opgeven geen optie was.

Muziek heeft me door elke emotie geleid, elke fase van herstel. Hier zijn de links naar de nummers die mijn verhaal vertellen:

MEAU – “Dit heb jij gedaan” – Spotify Link

Rachel Platten – “Fight Song” – Spotify Link

Laten we delen en elkaar inspireren op onze reis naar welzijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *