Welkom bij Buddy Coaching, waar we een veelzijdige aanpak hanteren om jou te ondersteunen op jouw unieke reis. Ontdek hoe onze verschillende diensten, waaronder 1:1 Mentale Gezondheidscoaching, Gevorderd Boksend Opvoeden, Rots en Water-aanpak, en Ervaringsdeskundigheid, jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen en het bevorderen van jouw welzijn.

Aanbod

Onze werkwijze, technieken en aanbod.

Ervaringsdeskundigheid

Als Gecertificeerd Ervaringsdeskundige deel ik mijn eigen reis van herstel, waardoor een diepere verbinding en begrip ontstaat. Dit unieke perspectief vormt de basis van mijn ondersteuning.

🌟 Waarom Ervaringsdeskundigheid?

 • Authentieke Verbinding: Mijn persoonlijke reis van herstel vormt de kern van mijn begeleiding. Ervaar een authentieke connectie, gebaseerd op gedeelde ervaringen en begrip.
 • Diepgaand Begrip: Als Ervaringsdeskundige begrijp ik de uitdagingen van herstel op een dieper niveau. Samen gaan we verder dan oppervlakkige gesprekken en richten we ons op jouw unieke reis.
 • Empowerment: Ontvang niet alleen ondersteuning, maar ook empowerment. Mijn ervaring is niet alleen een verhaal; het is een bron van kracht die we samen benutten.

Boks-Psychotherapie

Boks-psychotherapie, een methode die vooral effectief blijkt te zijn bij individuele trajecten voor mensen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS), persoonlijkheidsstoornis en/of anorexia, hierbij biedt het een krachtige manier om emotionele en mentale uitdagingen aan te pakken.

Tijdens boks-psychotherapie kunnen we bevriezing doorbreken door middel van boks-oefeningen. Door te boksen, komen emoties los die eerder vast leken te zitten. Het stelt deelnemers in staat om emoties te ervaren en te verwerken die voorheen werden onderdrukt.

🌟Waarom kiezen voor Boks-psychotherapie?

 • Dynamisch en effectief: Boks-psychotherapie biedt een dynamisch benadering voor het omgaan met emotionele uitdagingen, met name bij PTSS en persoonlijkheidsstoornissen.
 • Meerdere methodieken in één: Door bewezen technieken zoals EMDR te integreren, versnelt boks-psychotherapie het trauma verwerkingsproces en helpt het bij het doorbreken van emotionele blokkades op een dieper niveau.

Persoonlijke Coaching

Ontketen je potentieel met persoonlijke coaching! Bereik je doelen, verbeter je mindset, en transformeer je leven. Start nu jouw reis naar persoonlijke groei! Coaching is ook mogelijk in groepsverband of met het gezin.

🌟Wat Maakt Onze Aanpak Bijzonder?

 • Doelgerichte Begeleiding: Onze 1:1 coaching is afgestemd op jouw specifieke doelen. We begeleiden je stap voor stap naar blijvende verandering.
 • Mindset Transformatie: Ontwikkel een positieve mindset die je kracht geeft om obstakels te overwinnen en succes te omarmen.

Boksend Opvoeden

Door de kracht van fysieke activiteit te combineren met emotionele uitdrukking, biedt Gevorderd Boksend Opvoeden een unieke benadering om stress te verminderen en zelfbeheersing te bevorderen.

🌟Wat Maakt Onze Aanpak Bijzonder?

 • Krachtige Fysieke Uitlaatklep: Ontlaad stress en spanning op een positieve manier met boksen, een krachtige fysieke activiteit die niet alleen het lichaam versterkt maar ook de geest kalmeert.
 • Emotionele Intelligentie: Leer je emoties begrijpen en beheersen terwijl je bokst. Onze methode bevordert emotionele intelligentie en empowerment door middel van expressie.

Rots en Water-aanpak

De Rots en Water-aanpak richt zich op het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfbeheersing en weerbaarheid. Deze methode helpt je om in balans te blijven en sterker te staan in het dagelijks leven.

🌟Wat Maakt Onze Aanpak Bijzonder?

 • Sociale Vaardigheden: Leer essentiële sociale vaardigheden die je helpen effectiever te communiceren, relaties op te bouwen en conflicten op te lossen.
 • Zelfbeheersing: Ontwikkel een dieper begrip van jezelf en beheers je reacties in verschillende situaties. De Rots en Water-aanpak biedt praktische tools voor zelfbeheersing.
 • Weerbaarheid: Bouw innerlijke kracht op en leer omgaan met uitdagingen. Deze methode rust je uit met de mentale veerkracht die nodig is om te gedijen, zelfs in moeilijke tijden.

Prijspakketten

Bij Buddy Coaching hebben wij een aantal klaar gemaakte pakketten die het makkelijk maakt om te beginnen. Deze pakketten verschillen alleen in aantal 1-op-1 sessie die je met de coach zal hebben. De daadwerkelijke inhoud van deze sessie en hoe wij te werk gaan zal in de intakegesprek besproken worden.

Pakket op maat?

Heb je liever een op-maat pakket? Dat is geen enkel probleem. Neem contact op met ons en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken en zal de prijs ook bekend worden voor de op-maat pakketten. De prijzen voor een enkele training is €42,50 per sessie excl. btw.

Veel gestelde vragen

Meest gestelde vragen bij Buddy Coaching.

1 Wat als ik een diagnose heb?

Een diagnose is geen enkel probleem, als het maar duidelijk aangegeven is bij de intake gesprek, daardoor kunnen wij er rekening mee houden tijdens de training

2 Wat kost een enkel sessie bij Buddy Coaching

Een enkel sessie bij Buddy Coaching kost 42,50 excl. btw.

3 Zijn er subsidies voor de kosten of moet ik dit zelf bekostigen? Want mensen met mentale problematiek vallen vaak tussen wal en schip.

Jazeker vanuit de gemeente zijn er subsidies mogelijk als je het financieel minder breed hebt. En tussen wal en schip valt. Heb je zelf de financiele middelen dan dien je de trainingen zelf te bekostigen. Soms is het zelfs zo dat je een deel subsidie kunt ontvangen en een deel zelf moet bekostigen. Dus mijn advies zal zijn informeer zelf bij de gemeente naar de mogelijkheden.

4 Kan ik ook eerst (kennismaking)gesprek voeren en nadien pas besluiten om daadwerkelijk een traject te starten?

Ja dit kan zeker voor een eerste (kennismaking)gesprek worden er momenteel geen kosten in rekening gebracht.

5 Moet je een doorverwijzing hebben van een zorginstantie?

Nee dit hoeft niet. Je kunt je aanmelden op een moment wanneer jij dit wil.

6 Moet je gediagnostiseerd zijn met een diagnose uit de DSM 5?

Nee dit hoeft zeker niet. Iedereen is welkom met of zonder diagnose. Ik werk ook niet vanuit een diagnose. Als er een diagnose bekend is dan is dit voor mij alleen even handig om te weten om rekening te houden hoe ik mijn training in elkaar zet en ga geven. Verder begeleidt ik jouw vanuit de persoon met de hulpvraag en niet vanuit de diagnose.

7 Zijn er wachtlijsten om bij u te starten?

Nee ik heb geen wachtlijsten. U kunt eigenlijk meteen beginnen.

8 Ik sta op een wachtlijst om bij een andere zorginstantie in behandeling te gaan. Kunt u in deze tijd wat voor mij betekenen?

Ja dit kan ik zeker dat is ook waar buddy coaching voor staat. Wachtlijsten wat draaglijker te maken.

9 Kan ik de factuur ook in termijnen betalen?

Ja dit kan zeker en hier maken wij persoonlijke afspraken over. Wat voor jouw mogelijk is.

10 Moet ik sportief zijn of ervaring hebben met boksen?

Nee dit hoeft zeker niet het maakt niks uit of je wel of niet sportief bent en of je wel of geen ervaring hebt met boksen. Fysieke beweging is op elk niveau toepasbaar en we boksen niet als sport het wordt als hulpmiddel ingezet.

11 Moet ik zelf spullen aanschaffen?

Nee je hoeft zelf niks aan te schaffen. Ik breng de spullen mee. Heb je zelf wel bijvoorbeeld bokshandschoenen dan mag je deze zelf meebrengen en kun jij gewoon met je eigen handschoenen trainen. Dit mag dus wel is geen verplichting.

12 Wat zijn mijn mogelijkheden als mijn traject afloopt?

Wij gaan in het eindgesprek overleggen wat voor jouw werkt je kunt dan zelfstandig blijven sporten. Op de trainingslocatie waar de trainingen ook plaats vonden. Deze plek is bij u dan al redelijk bekend. U sluit dan zelfstandig een abonnement af. Stel je voor dat je in de toekomst dan een terugval krijgt of u ondervindt weer hinder dan ben ik kort bij u in de buurt en dan starten we een vervolg of nieuw traject op. Op deze wijze zijn de lijnen veel korter en heeft u niet te maken met lange wachtlijsten of dat u weer eerst doorverwezen dient te worden. We blijven in verbinding maar op iets meer afstand. Ik laat u niet helemaal los. U kunt er ook voor kiezen om het op een andere wijze zelf op te pakken. Maar u heeft altijd het recht en de mogelijkheid om op elk moment contact te leggen en dan kunnen we altijd een vervolgtraject starten maar dit ligt net aan de hulpvraag die u heeft.

13 Kan ik mijn afspraken flexibel inplannen?

Jazeker kan dit. Wij kunnen elke week een vast moment plannen op een moment die voor ons beide tot een mogelijkheid behoort. Werkt u nu bijvoorbeeld onregelmatig dan plannen wij elke keer een afspraak wanneer dit voor ons beide tot een mogelijkheid behoort.

14 Ik heb of ervaar problemen uit mijn verleden. Kun jij mij hiermee helpen?

Ja dit kan ik zeker want waarschijnlijk hebben ze in het verleden niet de kern daadwerkelijk aangepakt daar ondervindt u nu nog hinder van.

15 Kan ik ook hulp krijgen als gezin of in groepsverband?

Ja dit kan zeker ik bied 1 op1 trajecten maar ook tevens voor gezinnen of in groepsverband.

16 Ik ervaar problemen met mijn kinderen en weet niet hoe hier mee om te gaan kun jij mij helpen?

Ja dit kan ik zeker. We kunnen eerst in gesprek gaan en kijken of er hulp voor het hele gezin prettig is of dat er 1 op 1 trajecten geboden kunnen worden en wat elk individu prettig vindt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

17 Ons gezin vindt het lastig om met een bepaalde situatie om te gaan? Wij proberen van alles en weten niet hoe hiermee om te gaan want alles wat we hebben geprobeerd werkt niet. Kun jij ons hierin helpen?

Ja dit kan zeker, in overleg gaan we kijken of er 1 op 1 gesprekken kunnen voeren om de hulpvraag duidelijk te krijgen of we plannen een gesprek met


KLAAR OM KENNIS TE MAKEN?

Maak een afspraak