Littekens dragen kracht!

🌟 Littekens dragen kracht, geen zwakte! 🌟

Soms maken we moeilijke dingen mee die ons diep van binnen raken. Dit noemen we trauma, een soort wond die niet zomaar verdwijnt. Het kan ervoor zorgen dat we ons anders voelen en reageren op de wereld om ons heen. Soms zijn we bang, zonder dat we goed begrijpen waarom.

Ik zie mijn eigen pijn en moeilijkheden niet als iets slechts. Ze laten juist zien hoe sterk ik ben geworden. Sommige ervaringen deden veel pijn en ik zou ze liever vermijden, maar ze hebben me veranderd. Soms hebben ze me zelfs sterker gemaakt, met meer vertrouwen om nieuwe dingen te proberen.

Maar het kan ook lastig zijn. Mensen begrijpen soms niet wat we hebben meegemaakt en oordelen daarover. Maar we hebben niet voor deze littekens gekozen, ze zijn gewoon onderdeel van ons leven geworden.

Daarom ben ik begonnen met Buddy Coaching. Soms hebben we extra hulp nodig om met onze pijn om te gaan. Littekens zullen nooit helemaal verdwijnen, maar met de juiste hulp kunnen we eraan werken om ermee te leven.

Herken je dit bij jezelf of bij iemand anders? Dan ben ik er om te helpen. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn. Laten we samen werken aan verandering en groei.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *